المقادير:
عدد 2 حمام
كوب ارز
بصله متوسطه
ملح
بهارات لحمه
فلفل أسود
ماء
زيت للقلي
طريقه التحضير:
2_نحضر وعاء ونضع فيه مقدار الماء و معلقه من الملح لسلق الحمام
3_نأخد كوب الارز ونغسله وننقعه شويه
4_نقطع البصله الى مكعبات ثم نضيف اليها كبد وقوانص الحمام ثم نضيف الملح والبهارت والفلفل ونتركها تتشرب التتبيله
6_نبدأ بحشي الحمام نبدأ بالحشي من الرقبه بادخال خليط الارز من الفتحه اللي فوق ثم نقوم بربطها بالخيط
8_ثم نقوم باسقاطها في الماء المغلي ويكون الصدر للاعلى علشان متفرعش من الرقبه
9_نتركها لمده ساعه على الاقل لحين ما تستوي
10_وبعد كده نشيلها من الشوربه ونصفيها كويس
تعليقات
إرسال تعليق